Comandă gheață carbonică

Va oferim gheață carbonică la pachet de 20 kg

Despre

Gheața carbonică supanumită și uscată este dioxid de carbon solid (având formula chimică - CO2 ) și cuprinde doi atomi de oxigen legați de un singur atom de carbon.

Aceasta este lipsită de culoare, are un miros acrișor-picant, non-inflamabil și ușor acid. Când ajunge la temperaturi sub −56.4 °C (−69.5 °F) și presiuni mai mici de 5.13atm, dioxidul de carbon (CO2), trece de la o formă solidă la o formă gazoasă, fără intervenția vreunei stări intermediare (starea lichida), printr-un proces numit sublimare.

Opusul acestui proces este numit desublimare, unde dioxidul de carbon (CO2) se schimbă din stare gazoasă în stare solidă (gheață carbonică). La presiune atmosferică, sublimarea/desublimarea are loc la −78.5 °C (−109.3 °F). Densitatea gheții este variată, dar se situează de obicei între aproximativ 1.4 și 1.6 g/cm3 (87–100 lb/ft3).

Temperatura scăzută și sublimarea directă a gazului face din gheața carbonică un eficient lichid de răcire, fiind mai rece decât gheața și totodată nelăsând nici un reziduu. Entalpia sa de sublimare este de 571 kJ/kg (25.2 kJ/mol). Gheața carbonică este non-polară, cu un moment de dipol la zero, deci forțele van der Waals de atracție intermoleculară funcționează. Compoziția duce la un coeficient scăzut de conductivitate termică și electrică.

 

Prețuri pentru un pachet de 20 kg:

- Luni - Joi ora 12:00 prețul este de 270 lei / pachet;
– Pana Vineri ora 12:00 prețul este de 320 lei / pachet;
– Pana Sambata ora 12:00 prețul este de 370 lei / pachet.

Pentru comenzi in Municipiul Constanta si orașul Ovidiu transportul este gratuit !
In exterior transportul este de 1,4 lei/km.

Comandă acum